Eκδηλώσεις Καλοκαιριού 2013 στο Μικρό Χωριό

Όπως κάθε χρόνο τον Αύγουστο πραγματοποιείται στο χωριό η ετήσια συνάντηση των Μικροχωριτών. Φέτος θα γίνει στις 13 Αυγούστου στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λαογραφικού Μουσείου και θα μετέχει ο δήμαρχος Καρπενησίου στον οποίο οι παριστάμενοι θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους για τη λειτουργία του δήμου. Θα ακολουθήσει συνεστίαση στην πλατεία του παλαιού Μικρού Χωριού.

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου των Μικροχωριτών, περιλαμβάνουν προβολές ταινιών στο Λαογραφικό Μουσείο, (Πέμπτη 1/8, Σάββατο 3/8, Τετάρτη 7/8) καθώς και προβολές για παιδιά ( Πέμπτη 8/8, Παρασκευή 8/8 και Παρασκευή 16/8)  στις 20:30.

Στις 10/8  στις «Μέρσες»  οργανώνεται βραδιά εύθυμων τοπικών ιστοριών και ανεκδότων από τη ζωή στο χωριό. Ώρα συνάντησης 20:30.

Στις 17/8 θα προβληθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γνωρίζοντας τον τόπο μας» και θα ακολουθήσει βραδιά ντοπιολαλιάς (η συμμετοχή είναι ελεύθερη και το θέμα είναι φράσεις και λέξεις από τη διάλεκτο του χωριού). ΄Ωρα έναρξης 20:00.