Συνδρομές, Δωρεές και Εγγραφές νεων μελών


Αγαπητοί Μικροχωρίτες και φίλοι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας υπάρχουν τώρα οι παρακάτω τρόποι πληρωμής της ετήσιας συνδρομής σας, καθώς και της όποιας δωρεάς επιθυμείτε να κάνετε:

1) Με κατάθεση, κατά προτίμηση, στον λογαριασμό της Αδελφότητας στην Τράπεζα Πειραιώς, με το παρακάτω ΙΒΑΝ: GR81 0172 1590 0051 5910 0347 501

είτε με ηλεκτρονική καταβολή είτε με την φυσική σας παρουσία σε οποιοδήποτε κατάστημα.

2) Με κατάθεση στον λογιαριασμό της Αδελφότητας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το παρακάτω ΙΒΑΝ: GR75 0110 1980 0000 1982 9612 290

είτε με ηλεκτρονική καταβολή είτε με την φυσική σας παρουσία σε οποιοδήποτε κατάστημα.

3) Με απ’ ευθείας πληρωμή σε ένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας.

4) Με απ’ ευθείας πληρωμή στο Μουσείο κατά τις καθορισμένες ώρες λειτουργίας του.

Σε κάθε περίπτωση σας παρακαλούμε θερμά να αιτιολογείτε την πληρωμή σας για την σωστή καταχώρησή της, είτε για ετήσια συνδρομή, είτε για δωρεά εις μνήμην, είτε για δωρεά γενικής φύσης ή συγκεκριμένου σκοπού.

Γίνε και εσύ μέλος!

Αγαπητοί Μικροχωρίτες και φίλοι του Μικρού Χωριού, σας προσκαλούμε να γίνετε και εσείς μέλη της Αδελφότητας Μικροχωριτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος». Μόνο με την συμμετοχή όλων μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόοδο και την εξέλιξη για το χωριό μας που όλοι επιθυμούμε. Η συνδρομή στοιχίζει μόνο €20 ετησίως, και στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την λειτουργία του Μουσείου, καθώς και για τα διάφορα έργα που γίνονται στο χωριό μας. Για την διαδικασία πληρωμής ισχύουν όσα αναφέρονται παραπάνω, αν πληρώσετε μέσω τραπέζης αναγράψτε ως αιτιολογία “εγγραφή νεου μέλους”.

 

Χορηγία Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Παλιού Μικρού Χωριού

Το πανέμορφο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο  μας εξακολουθεί να εξελίσσεται και να αναβαθμίζεται. Εχει γίνει και πρόσληψη μόνιμου συνεργάτη για να λειτουργεί με κανονικό ωράριο όλα τα  Σαββατοκύριακα, τις γιορτές, τον Αύγουστο, και τα Χριστούγεννα, καθώς και με ραντεβού για γκρουπ των 20 ατόμων και άνω.

Η λειτουργία του Μουσείου στοιχίζει €3000-4000 ετησίως.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε χορηγός σε ετήσια βάση για ένα ή πλέον μήνα, δηλαδή €300/χρόνο για ένα μήνα λειτουργίας του Μουσείου, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον κ. Θανάση Παπαθανασίου, τηλ.  694.475.4249, e-mail: hellenegr@hotmail.com για περισσότερες λεπτομέρειες. Ηδη έχουν καλυφθεί μερικοί μήνες από άτομα που βρήκαν έναν τρόπο να συνδράμουν στην πρόοδο του Χωριού μας. Με το τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του Μουσείου μας, το οποίο δέχεται διαρκώς θετικά σχόλια για την οργάνωση και την όμορφη παρουσίαση των εκθεμάτων του. Και θα ελευθερώνονται πόροι για να συνεχίσουμε ως Αδελφότητα να κάνουμε έργα και επισκευές στο Χωριό μας που χρειάζονται και δεν θα γίνονται αλλιώς.