Ανακοίνωση

Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του Μικρού Χωριού,
Δυστυχώς οι διαδικασίες επικαιροποίησης στοιχείων του συλλόγου μας σε τράπεζες, Εφορία και Υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε κοπή πίτας του συλλόγου μας, αν και το θέλαμε πολύ μετά από τρία χρόνια περιορισμών, λόγω covid. Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες αλλά είναι τόσο πολύπλοκες οι διαδικασίες που πραγματικά μας ξεπερνάνε!
Ελπίζουμε στη κατανόησή σας και ευελπιστούμε με την τακτοποίηση των λογαριασμών μας σε Τράπεζες να μπορέσουμε σύντομα να διοργανώσουμε εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες του συλλόγου μας.
Θεωρούμε ότι στο μεταβατικό αυτό διάστημα που έχουμε αναλάβει ως ΔΣ τα νέα καθήκοντά μας είναι σημαντικό πως  κρατήσαμε, παρά την πρόσκαιρη οικονομική δυσχέρεια, ανοιχτό το μουσείο μας στο χωριό, συντηρήσαμε και επισκευάσαμε βλάβη στα κλιματιστικά του, καλύψαμε δαπάνη ΔΕΗ  και πραγματικά χαιρόμαστε με την επισκεψιμότητά του και τα κολακευτικά σχόλια που λαμβάνει από τους επισκέπτες του.
Επίσης με χαρά διαβάσαμε τα επαινετικά σχόλια για το νέο τεύχος του περιοδικού μας “ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ” και στα Ευρυτανικά Νέα: Κυκλοφόρησαν τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα”. Διαβάστε online το νέο διπλό τεύχος – Ευρυτανικά ΝΕΑ .
Δεν θα μπορούσε αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί χωρίς την έμπρακτη στήριξη των μελών και φίλων μας  που στήριξαν το έργο μας και έδωσαν λύσεις στο δύσκολο αυτό διάστημα αποδεικνύοντας ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά!
Ευχαριστούμε για την θετική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας και σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο mikrochorioevrytania@gmail.com .
Η Πρόεδρος του ΔΣ
Κυριακή Αϊβαλιώτου