Λαϊκή Συνέλευση & ολοκλήρωση εκδηλώσεων

Μεγάλη η συμμετοχή των Μικροχωριτών στη λαϊκή συνέλευση στις 17 Αυγούστου στην οποία συζητήθηκαν με το δήμαρχο κ. Σουλιώτη και πρόεδρο της κοινότητας κ. Τάκη Φλέγγα τα θέματα που απασχολούν το χωριό. Τη συνέλευση άνοιξε η ομιλία της προέδρου της Αδελφότητας Μικροχωριτών, Κυριακής Αϊβαλιώτου.
Επίσης βραβεύτηκε ο μαθητής Κωνσταντίνος Ζήσιμος για την εξαιρετική επίδοσή του η οποία του άνοιξε τον δρόμο της ιατρικής επιστήμης. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και τα όνειρα του να γίνουν πραγματικότητα!
Το ίδιο βράδυ ακολούθησε γλέντι στην πλατεία του χωριού και κάπου εδώ ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού… Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο διακοπών και καλή αντάμωση του χρόνου, με υγεία!
Εκτενέστερη καταγραφή των θεμάτων της γενικής συνέλευσης θα γίνει στο επόμενο τεύχος των Μικροχωρίτικων Γραμμάτων. Περιμένουμε, όπως κάθε χρόνο, τις επιστολές και τις ανακοινώσεις σας για να συμπεριληφθούν στην ύλη του περιοδικού, μπορείτε να μας στείλετε στο mail mikrochorioevrytania@gmail.com μέχρι τον Οκτώβριο.