Κοπή βασιλόπιτας 2024

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα σε εορταστικό κλίμα η κοπή της βασιλόπιτας της Αδελφότητας Μικροχωριτών στην αίθουσα συνεδριάσεων της επιχείρησης Tecnopneumatic S.A. Η οικογένεια Τριανταφύλλη εκτός από την φιλοξενία, ανέλαβε ευγενικά και την τροφοδοσία της εκδήλωσης δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον για το αντάμωμα των Μικροχωριτών της Αθήνας. Η πρόεδρος της Αδελφότητας Μικροχωριτών, κ. Κυριακή Αϊβαλιώτου, ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. καλή χρονιά με υγεία και δημιουργική συνεργασία μεταξύ των Μικροχωριτών, της νέας Δημοτικής Αρχής και του συλλόγου, για την πρόοδο του Μικρού Χωριού.

Το φλουρί της βασιλόπιτας που έκοψε το Δ.Σ. έπεσε στην Τοπική Κοινότητα Μικρού Χωριού στην οποία παραδόθηκε ένα γούρι από τα αντικείμενα τέχνης Ιανός. Στα κομμάτια που μοιράστηκαν, το φλουρί έτυχε στην κ. Φούλα Φλέγγα Αλαμπάση, στην οποία το Δ.Σ. με χαρά δώρισε ένα γούρι από κοσμήματα Σκάρας και μια δωροεπιταγή για τα καταστήματα Public. Ευχόμαστε στην ίδια και την οικογένειά της να είναι πάντα καλότυχοι, υγιείς και ευτυχισμένοι!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στηρίζουν κάθε βήμα του συλλόγου! Και του χρόνου!