Νεο ξεκίνημα

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ –

ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι του Μικρού Χωριού

Καθώς η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που προκάλεσε η επιδημία του κορονοϊού και το μέλλον δείχνει αβέβαιο, ένας ιστορικός φορέας όπως είναι η Αδελφότητα Μικροχωριτών “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος” καλείται να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε μέσα από τη γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες της 8ης Δεκεμβρίου 2019 απεικονίζει αυτή ακριβώς τη διάθεση: Έχοντας ως μέλη για πρώτη φορά πρόσωπα από τη νέα γενιά του χωριού μας, μαζί με τους παλιότερους και πιο έμπειρους , φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο άνεμο και να εισάγει καινοτόμες ιδέες στην πολύπλευρη δράση του συλλόγου μας.

Σε αυτό το πλαίσιο ενισχύει τη διαδικτυακή παρουσία της Αδελφότητας  (με το site και τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram) και παράλληλα προχωρά για πρώτη φορά στην ηλεκτρονική έκδοση του βραβευμένου από την Ακαδημία Αθηνών περιοδικού μας. Έτσι, από το τρέχον τεύχος, οι αναγνώστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αν ο ταχυδρόμος έβαλε στο γραμματοκιβώτιο τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” καθώς ανά πάσα στιγμή και από κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ύλη του με το πάτημα ενός κουμπιού!

Διαβάστε εδώ το Τεύχος 102 / Ιούνιος 2019 – Μάιος 2020

Επίσης, σύντομα, αναμένεται να ψηφιοποιηθεί και το αρχείο με τα τεύχη παρελθόντων ετών, ώστε να υπάρχει μια διαρκής παρακαταθήκη της ζωής και της δράσης του χωριού μας για τις επόμενες γενιές…

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι

Στο νέο αυτό ξεκίνημα για την Αδελφότητα και για το Μικρό Χωριό, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πιστεύουν ακράδαντα οτι είναι απαραίτητη η συνδρομή – ηθική και υλική – όλων των μελών και των φίλων του Μικρού Χωριού. Γι αυτό απευθύνουν κάλεσμα σε όλους όσους δεν είναι μέλη, να εγγραφούν, αλλά και σε όσους είναι ήδη μέλη να συνεισφέρουν – ο καθένας με τις δυνάμεις του – στις δράσεις μας.

Η αγάπη μας για αυτή τη μικρή γωνιά της Ευρυτανίας που φιλοξενεί τις πατρογονικές μας εστίες, ας είναι για μια ακόμα φορά οδηγός στην προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Πρόεδρος: Αθανάσιος Παπαθανασίου

Αντιπρόεδρος: Σπύρος Δ. Κρίκος

Γενικός Γραμματέας: Κυριακή Αϊβαλιώτου

Ειδικός Γραμματέας: Δέσποινα Βουγά – Γιουρνά

Ταμίας: Κωνσταντίνα Μώρου

Σύμβουλος: Νίκος Παν. Κυρίτσης

Σύμβουλος: Γιάννος Γεωργίου