Ανακοίνωση σχετικά με τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος 08/2021

Aνακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αδελφότητας Μικροχωριτών Ή Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο των αυγουστιάτικων εκδηλώσεων στο Μικρό Χωριό και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική πορεία της πανδημίας και τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης, το πανηγύρι στην πλατεία του χωριού στις 6 Αυγούστου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς δεν είναι δυνατό να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή συνωστισμού. Έτσι, ο φετινός εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα περιοριστεί μόνο στην εκκλησιαστική λειτουργία στον ομώνυμο ναό, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, ώστε να μείνουμε υγιείς ελπίζοντας να γιορτάσουμε στο χωριό μας κανονικά από του χρόνου!

Η Θεία Ακολουθία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα τελεστεί κανονικά στις 6 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Επίσης την Κυριακή 8 Αυγούστου θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των εκτελεσθέντων στην Ιστορική Μάχη του Μικρού Χωριού.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας, στις εκδηλώσεις της 6ης και 8ης Αυγούστου, καθώς και την κατανόηση και τη στήριξή σας στη δύσκολη αυτή συγκυρία, ώστε να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για την προστασία της υγείας μας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή και αλληλεγγύη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση σε μορφή PDF