Νέα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” τεύχος 105

Αγαπητοί αναγνώστες & αγαπητές αναγνώστριες,

Σας γνωστοποιούμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο τεύχος των “Μικροχωρίτικων Γραμμάτων” για την περίοδο Ιανουαρίου  – Δεκεμβρίου 2023.

Το νέο τεύχος σηματοδοτεί την γ’ περίοδό του, καθώς μετά από απουσία μερικών χρόνων επιστρέφει στην έντυπη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα, που εξυπηρετούν τα ταμειακώς εντάξει μέλη της Αδελφότητας Μικροχωριτών. Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” ανανεώνονται στην εμφάνιση αλλά και στο περιεχόμενό τους, στην προσπάθεια της συντακτικής ομάδας να παράγει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών και του τόπου μας.

Τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” σε έντυπη μορφή είναι διαθέσιμα στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Μικρού Χωριού ώστε τα μέλη του Συλλόγου να τα προμηθεύονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Ταυτόχρονα, τα “Μικροχωρίτικα Γράμματα” αναρτώνται στο site μας ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο περιεχόμενο του περιοδικού. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε σε μορφή pdf πατώντας εδώ.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν στην έκδοση του περιοδικού, που συνέβαλαν με κείμενα, με συμβουλές αλλά και με άλλους τρόπους και όσους διαβάζουν το περιοδικό και στηρίζουν την Αδελφότητα Μικροχωριτών με κάθε μέσο. Καλή ανάγνωση!