Ενημέρωση για παρεμβάσεις της Αδελφότητας Μικροχωριτών

Μικροχωρίτες & Μικροχωρίτισσες, φίλοι & φίλες της Αδελφότητας,

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!

Η Αδελφότητα Μικροχωριτών ξεκίνησε τις προετοιμασίες της για τη θερινή περίοδο για τις οποίες θα θέλαμε να σας κάνουμε μια σύντομη ενημέρωση:

  1. Αναβαθμίσαμε τους εξωτερικούς χώρους του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου, καλύπτοντας το ρολόι της ΔΕΗ (πλησίον της εισόδου) εντός ενός καλαίσθητου ξύλινου κουτιού. Επίσης, κρεμάσαμε έναν πίνακα ανακοινώσεων.
  2. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε και τον εσωτερικό χώρο του Μουσείου, ανανεώνοντας τα αναμνηστικά στο πωλητήριο, τοποθετώντας στην υποδοχή ενημερωτικά φυλλάδια για τις συλλογές μας και συνεχίζουμε να παρέχουμε κεράσματα για τους επισκέπτες. Την είσοδο του Μουσείου κοσμεί εδώ και λίγες εβδομάδες, η φωτογραφία του φωτογράφου κ. Κοκοτίνη από τον ιστορικό πρώτο αγιασμό των υδάτων στη λίμνη του χωριού μας. Όπως συνηθίζουμε πια αναλόγως την εορταστική περίοδο, στολίσαμε την είσοδο με ανοιξιάτικα και πασχαλινά διακοσμητικά.
  3. Επιπλέον, η Αδελφότητα Μικροχωριτών μερίμνησε για τον καθαρισμό της παιδικής χαράς και για την ανακατασκευή του ξύλινου τραπεζιού πικ-νικ στον Άη Σώστη.

Ευχαριστούμε τον ξυλουργό κ. Θοδωρή Νάκο και τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Τάκη Φλέγγα για την αρωγή στις εργασίες. Ευχαριστούμε και τον κ. Κώστα Δημόπουλο για τους καθαρισμούς. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προσπαθούμε να συνδράμουμε στον εξωραϊσμό του χωριού μας και στην άρτια συντήρηση και αναβάθμιση όσων είναι υπ’ ευθύνη μας, και συνεχίζουμε!

Ευχόμαστε να είχατε ένα όμορφο Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Εκ του Δ.Σ.

Υ.Γ. Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος.

Σχολική Αυλή μετά από καθαρισμό
Νέος πίνακας ανακοινώσεων και νέο ξύλινο κουτί που προφυλάσσει το ρολόι της ΔΕΗ.
Πασχαλινός Στολισμός
Πασχαλινός στολισμός, ανανεωμένα ενημερωτικά φυλλάδια του Μουσείου και η νέα φωτογραφία των Φώτων στη Λίμνη
Ενημερωτικό Φυλλάδιο
Πασχαλινός διάκοσμος
Πίνακας Ανακοινώσεων
Τα Φώτα στη Λίμνη του Μικρού Χωριού 2024
Νέα Μαγνητάκια στο Πωλητήριο του Μουσείου
Το νέο παγκάκι στον Άη Σώστη (φωτογραφία του κ. Τάκη Φλέγγα)