Καλοκαιρινή ανοιχτή συνέλευση και συνεστίαση Μικροχωριτών 2014

Στις 16 Αυγούστου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου μας πραγματοποιήθηκε φέτος το καλοκαίρι, η ανοιχτή συνέλευση του χωριού. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το “παρόν” έδωσαν δεκάδες Μικροχωρίτες  αλλά και φίλοι, επισκέπτες του χωριού οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν – αλλά και να συμμετάσχουν – στον γόνιμο διάλογο που, κατά παράδοση, αναπτύσσεται στην καθιερωμένη λαϊκή μας συνέλευση για θέματα που αφορούν τόσο στο Μικρό Χωριό όσο και γενικότερα στην Ευρυτανία. Διευκρινίσεις και απαντήσεις στις ερωτήσεις, στα σχόλια, αλλά και στα παράπονα για διάφορα θέματα που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έδωσαν με τις τοποθετήσεις τους, τόσο ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς, Βασίλης Μπούρας όσο και ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου για τη Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς, Κλεομένης Λάππας, οι οποίοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση μας.

Η βραδιά έκλεισε, όπως συνηθίζεται, με τη συνεστίαση μας στην πλατεία του χωριού: Κάτω από τον πλάτανο, με πολύ κέφι, χορό και καλό φαγητό, και με την υπόσχεση να‘μαστε καλά και του χρόνου ν’ ανταμώσουμε και πάλι στο Μικρό Χωριό!

Microtek
Φωτό 1: Ο προεδρεύων της συνέλευσης, Σπύρος Κυρίτσης, ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου για τη Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς, Κλεομένης Λάππας και ο πρόεδρος της Αδελφότητας Μικροχωριτών, Γιάννης Αρώνης
Microtek
Φωτό 2: Γιάννης Αρώνης, Κλεομένης Λάππας, Βασίλης Μπούρας
Microtek
Φωτό 3: Άποψη της συνέλευσης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου μας