Εκδηλώσεις στο χωριό Καλοκαίρι 2017

Γιορτή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στις 6 Αυγούστου 

Με τη συμμετοχή πολλών Μικροχωριτών και επισκεπτών γιορτάστηκε και φέτος η γιορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στις 6 Αυγούστου.  Την παραμονή τελέστηκε λιτανεία, ενώ την ημέρα της γιορτής οι συγχωριανοί μας χόρεψαν στο πανηγύρι που στήθηκε όπως πάντα κάτω από τον πλάτανο.

 

Λειτουργία στην Παναγιά το Δεκαπενταύγουστο

Σε μια ακόμα σημαντική γιορτή βρέθηκαν οι Μικροχωρίτες. Στις 15 Αυγούστου στην Παναγιά γέμισε και πάλι η εκκλησία. Μικροχωρίτες έδωσαν το παρόν από νωρίς το πρωί. Για πολλούς ήταν και μια τελευταία συνάντηση καθώς αρκετοί περιμένουν να γιορτάσουν το δεκαπενταύγουστο στο χωριό και μετά να επιστρέψουν σε δουλειές και υποχρεώσεις, όπου και αν βρίσκονται αυτές, εντός ή εκτός Ελλάδας.

 

Γιορτή Αη Γιαννιού στις 29 Αυγούστου

Στον Αη Γιάννη στο παλιό Μικρό Χωριό έγινε και φέτος η λειτουργία στις 29 Αυγούστου. Αρκετοί ήταν οι Μικροχωρίτες  που παραβρέθηκαν, ενώ στο τέλος της λειτουργίας προσφέρθηκαν λουκούμια από τον Σπύρο Γιαννόπουλο.

 

Λειτουργία  στον Αη Σώστη στις  7 Σεπτεμβρίου

Οι Μικροχωρίτες δεν ξέχασαν το τελευταίο από τα ξωκκλήσια μας που γιορτάζει, ο Αη Σώστης στις 7 Σεπτεμβρίου.

 

Ετήσια συνέλευση και συνεστίαση στις 18 Αυγούστου 2017

Στις 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση των Μικροχωριτών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου. Μίλησαν ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης και ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Γιάννης Αρώνης. Ακολούθησε γλέντι στην πλατεία.